marți, 21 august 2012

Despre blog...

Acest blog se vrea a fi un mini-ghid de calatorie, vacanta sau excursie. Voi prezenta informatii referitoare la calatorii, destinatii turistice, locuri de vizitat, preturi la carburant, taxe de autostrada, preturi bilete de autocar, tren, avion, trasee turistice, indicatii rutiere, indicatii de orientare, linkuri pentru informare si tot ceea ce tine de o calatorie sau o excursie. 

Majoritatea postarilor vor fi cu locurile ce le-am vizitat dar voi posta si cu locurile ce doresc sa le vizitez, si cu documentatia pe care mi-am pregatit-o inainte de a pleca. 

Daca este vreun cuplu doritor sa mearga cu noi in vreo excursie, asteptam propuneri si poate mergem impreuna. De asemenea, oricine doreste informatii sau are nelamuriri, poate comenta pe blog si ii voi raspunde imediat.

Astea fiind spuse, va doresc la toata lumea "Drum bun si vacanta placuta!"

Un comentariu:

  1. Ca tot santeti destul de aproape va sfatuiesc sa vizitati Varallo,cu al sau Monte ! http://www.santuari.it/varallo/default2.htm
    Oraselul e linistit,iar complesul de bisericute merita vizitat chiar daca esti ateu.(asta pt ca cineva mi-a zis ca el nu merge sa viziteze biserici)

    RăspundețiȘtergere